+372 452 4700 arensburg@arensburg.ee Lossi 15, Kuressaare

Konferenssitilat ja tapahtumat

Arensburg Boutique Hotel & Spa on ainutlaatuinen paikka seminaarien, konferenssien ja yritystapahtumien järjestämiseen: vain muutaman askeleen päässä seminaaritilasta on Kuressaaren vanha kaupunki historiallisine puitteineen.

Arensburg Spassa on kaikki nykyaikaiset laitteet tapahtumien järjestämiseen. Tarjolla on kaksi erilaista tilaa erilaisia tapahtumia varten, jotka voidaan yhdistää toisiinsa ja järjestää näin tapahtumia enintään 60 vieraalle.

Samalla tavalla voidaan tilata ateriapalvelut kahvitaukoja, lounas- ja illallistarjoilua varten.


Meedla Koda

Arensburgin Meedla Koda sijaitsee Kuressaaren vanhan kaupungin pääkadun varrella, Arensburg Boutigue Hotel & Spata vastapäätä. Historiallisessa rakennuksessa sijaitsevat nykyaikaiset juhlasalit ja konferenssitilat.

Historiallinen rakennus on täydellinen juhlapaikka häiden, syntymäpäiväjuhlien, illallisten ja muiden merkkipäivien viettämiseen. Tyylikkäät juhlasalit sopivat täydellisesti myös seminaarien, konferenssien ja liiketapaamisten järjestämiseen ja poikkeavat tyyliltään muista Saarenmaan seminaaritiloista.

Yhteensä on talossa neli salia – Suur Lühtrisaal, Väike Lühtrisaal, Varakamber ja Võlvisaal – joissa on tilaa yhteensä 120 vieraalle juhlapöydän ääreen tai konferenssiin.

Talon sisäpihalla on vierastalo, joka tarjoaa yksityisen majoituspaikan Kuressaaressa. Toisella puolella katua on Arensburg Boutique Hotel & Spa. Ateriapalvelut Meedla Kodassa järjestettäviin tapahtumiin tarjoaa Arensburg Restoranid -juhlapalvelu.
Konferenssitilojen hinnat

Tarkemman hintatarjouksen saamiseen lähetä viesti sales@arensburg.ee tai soita +372 452 4705

Business lounge

enintään 12 vierasta/ yksi päivä

75€
110€

140€
30€

Konferenssisali

enintään 40 vierasta/ yksi päivä

Kaksi salia yhdistettynä
enintään 60 vierasta/ yksi päiväTilan vuokra 1 tunti
kaikissa saleissa

Meedlan juhlasalien/konferenssitilojen hinnat 

Meedlan iso konferenssisali

 -enintään 100 vierasta
165€/ day

Meedlan pieni konferenssisali

 -enintään 14 vierasta
75€/ day
Tilan vuokra 1 tunti
kaikissa saleissa
30€/ h

Email again: