+372 452 4700 arensburg@arensburg.ee Lossi 15, Kuressaare

Pohjoisafrikkalainen rentouttava hierontarituaali

Cinq Mondes

Rituaalissa käytetään miedosti hajustettua lämmintä arganöljyä. Lievittää vartalon jännitteitä ja stressiä, poistaa kuona-aineita ja lihaskipuja.


29/59


Kiinteyttävä intialainen Ayurveda-hierontarituaali 50min

Cinq Mondes

Vuosituhansia vanha perinteinen intialainen Ayurveda-hieronta lämpimällä öljyllä on rituaali, joka perustuu kiinteyttävien hierontaotteiden ja erilaisten tarpeiden yhdistämiseen. Nauti vaniljan ja kardemumman tuoksuista, jotka auttavat rentoutumaan.

59Rentouttava ranskanpolynesialainen hierontarituaali 80min

Cinq Mondes

Hierontarituaali lievittää nopeasti lihasjännitteitä ja palauttaa kehon energian dermapunktiotekniikan ansiosta. Se parantaa energiakiertoa kehossa ja edesauttaa kehon ja mielen aktiivista palautumista. Hoidossa käytetään tahitilaisen Monoi-öljyn ja noni-hedelmän eksoottisen palsamin sekoitusta.

69€

Balin saaren hierontarituaali 50min

Cinq Mondes

Rentouttava balilainen hieronta rauhoittaa aisteja ja synnyttää luonnollisen hyvinvoinnin sekä keholle että mielelle. Hoidossa käytetään trooppisia päh- kinöitä sisältävää sulavaa vartalopalsamia.

55€

Aurinkoenergiahieronta laavakivillä 60min

Laavakivihieronta on syvältä rentouttava hoito, joka poistaa väsymyksen ja stressin ja antaa elinvoimaa. Laavakivet säteilevät lämpöä ja positiivista energiaa, jotka poistavat lihasjännitteet, säännöstelevät ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa.

Kivihieronnan käyttö: stressi, unettomuus, lihas- ja nivelkivut, verenkierron ongelmat. Ei sovi raskaana oleville tai sydän- ja verisuonisairauksista, akuutista tulehduksesta tai ihohaavoista kärsiville.

49€

Klassinen hieronta 30min / 45min / 60min

Todellinen rentoutus, joka auttaa vapautumaan väsymyksestä, rentouttaa lihakset ja parantaa aineenvaihduntaa. Klassisessa hieronnassa veren- ja lymfakierto ja aineenvaihdunta paranevat. Hoito vahvistaa immuniteettia, vähentää lihasjännitteitä ja stressiä. Hieronta vaikuttaa rentouttavasti henkiseen ja fyysiseen ylikuormitukseen, stimuloi immuniteettia.

22/28/35€

Klassinen hieronta kahdelle 60min

Rentouttava hieronta, josta voi nauttia kaksi henkeä samaan aikaan romanttisessa kynttilänvalossa.

65€

Kuppaushieronta 30min / 60min

Hoidossa käytetään erikokoisia kumisia hierontakuppeja. Hierova vaikutus saavutetaan kuvun alle syntyvällä tyhjiöllä, minkä tuloksena ongelma-alueita voidaan hoitaa intensiivisesti.

20/39€

Tiibetiläinen hieronta Kuolleenmeren suolalla ja Himalajan kivirouheella  60min

Kuolleenmeren suolalla ja Himalajan kivirouheella täytetyillä kupeilla tehtävä rentouttava rytminen hieronta. Terapian ja hieronnan käyttö: lihaskivut, nive- longelmat, vilustuminen, korkea verenpaine, heikko immuniteetti, päänsärky, aineenvaihdunnan ja verenkierron häiriöt, kuona-aineiden kerääntyminen elimistöön, henkinen väsymys, uupumus, masentuneisuus, unettomuus .

55€

Rentouttava päähieronta 30min

Hoito kattaa olat, käsivarret, kaulan ja pään, parantaa veren- ja lymfakiertoa. Auttaa rentouttamaan: lievittää stressistä aiheutuneita häiriöitä, päänsärkyä, migreeniä, unihäiriöitä; vähentää kaulan ja olkien lihasjännitteitä, parantaa immuniteettia. Hoito auttaa keskittymään paremmin ja piristämään väsyn- een mielen raskaan työn tai opiskelun aikana.

23€

Perhehoito ”kaikkialla yhdessä” 30min

Hieronta äidille ja isälle ja hierontakylpy lapselle.

46€