+372 452 4700 arensburg@arensburg.ee Lossi 15, Kuressaare

Kohottava ja silottava kasvohoito nuorentavasta japanilaisesta lähteestä 50min

Cinq Mondes

Ihoa kohottava ja kuona-aineita poistava ikääntymistä estävä hoito, jonka tehokkuuden takaa japanilainen kauneusrituaalien ja dermapunktion periaatteisiin vastaava Ko Bi Do -aktiivihieronta. Tulos on miimisten ryppyjen silottuminen ja ihon kunnon paraneminen. Hoitoon valitaan juuri Sinun ihosi tarpeisiin vastaavat tuotteet.

55€

Ihoa uudistava kasvohoito Balin saarelta 50min 

Cinq Mondes

Syväpuhdistava, ihoa parantava ja loistoa antava hoito, jonka aikana iho puh- distetaan mustapäistä ja kuona-aineista. Hoidossa käytetään tuotteita, joissa on hyödynnetty trooppisissa kukissa ja hedelmissä olevia ihoa palauttavia, puhdistavia ja loistoa antavia aineita.

55€

Balilainen viiden kukan kirkastava kasvohoito 50min

Cinq Mondes

Hoidossa käytetään dermapunktiotekniikkaa, joka auttaa ihoa puhdistu- maan, rentoutumaan ja antaa loistoa. Kauneusrituaali stimuloi energiavir- tausta kasvojen ja kaulan alueella, poistaa kuonaaineita ja kiinteyttää kasvo- jen lihaksia. Hoitoon valitaan juuri Sinun ihosi tarpeisiin vastaavat tuotteet.

40€

Nuorentava kasvohoito C-vitamiinilla ja merilevällä 60min 

Forlle’d

Hoidon aikana iho puhdistetaan, virkistetään, kosteutetaan syvältä ja kiin- teytetään. Iho on todella monipuolisen hoidon tuloksena puhdas. Turvotus, punaiset läikät ja pienet rypyt ovat kadonneet. Hoito sisältää tavallisen hieronnan lisäksi myös helmihieronnan. Se tehostaa kosteutusta, edesauttaa vaikuttavien aineiden imeytymistä ihoon sekä lymfa- ja verenkiertoa.

49€

Nuorentava ja rauhoittava anti-detox -kasvohoito 60min

Forlle’d

Ylellinen hoito, joka takaa ihon syväpuhdistuksen, poistaa kuona-aineita, lievittää tulehduksia ja normalisoi talirauhasten toimintaa. Hoito auttaa ihon luonnollista uudistumisprosessia. Hoitoon kuuluu tavallisen hieronnan lisäksi myös helmihieronta. Se tehostaa kosteutusta, edesauttaa vaikuttavien ainei- den imeytymistä ihoon ja lymfa- ja verenkiertoa.

75€

Pitkäaikaisesti kosteuttava platinakasvohoito  80min

Forlle’d

Hoito takaa pitkäaikaisen kosteutuksen kasvojen iholle ja auttaa ennakoimaan ei-toivottuja pigmenttihäiriöitä. Hoidossa käytetään tuotteita, jotka sisältävät ionisoitua platinaa, minkä tuloksena pigmenttiläikät muuttuvat vaaleammiksi tai katoavat kokonaan.

79€

Kiinteyttävä ja kosteuttava huulihoito 20min

Forlle’d

Huulihoito on tehokas lisä kasvojen perushoidoille. Pintaverenkierron paranemisen ansiosta huulien väri on vahvempi ja kirkkaampi. Syväkosteu- tuksen ansiosta huulien runsaus ja sileys suurenevat huomattavasti ja pig- mentti on yhtenäisempi.

19€

Ihoa syväpuhdistava hoito mineraaleilla 45min

Payot

Hoito sisältää ihon kuorinnan, epäpuhtauksien poiston ja syväpuhdistavan voidenaamion valkoisella savella. Naamion aikana voi nauttia rentouttavasta käsihieronnasta. Hoidon jälkeen iho on puhdas, huokoset pienenneet ja ilme on terve ja kirkas.

35€

Hoito rasvaiselle iholle 60min

Payot

Seka- tai rasvaiselle iholle tarkoitettu hoito. Se poistaa ihon epätasaisuudet ja epäpuhtaudet ja palauttaa terveen matan ihon. Iholla itsestään lämpenevä kuorinta-aine avaa huokoset, poistaa kuolleet solut ja valmistelee ihon käsin tehtävään puhdistukseen. Sitä seuraa 42 askeleen hieronta, joka rentouttaa mielen ja aistit. Kaoliinia ja chileläistä minttu-uutetta sisältävä erikoisnaamio rauhoittaa tulehduksia ja antaa iholle matan ilmeen.

45€

Hoito herkälle iholle 60min 

Payot

Tehokas hoito, joka on kehitetty juuri herkälle iholle. Vähentää punoitusta, kutinaa, ärsytystä ja ihon epämukavuuden tunnetta heti ja palauttaa ihon suojakerroksen. Iho on hoidon jälkeen pehmeä ja vapaa ärsytyksistä.

45€

Ihon kosteustasapainon palauttava nuorentava hoito 60min

Payot

Hoito kosteuttaa kuivaa ihoa aina sen syvimpiin kerroksiin. Kosteustasapa- inoa palauttavan hoidon jälkeen iho on mukavan sileä ja täyteläinen.

65€

Pikahoito: ihon kosteustasapainon palauttaminen
Payot

Hoito kosteuttaa kuivaa ihoa aina sen syvimpiin kerroksiin. Kosteustasapainoa palauttavan hoidon jälkeen iho on mukavan sileä ja täyteläinen.

20€

Loistoa ja energiaa antava hoito superhedelmillä 60min

Payot

Loistoa ja energiaa antava hoito rikastaa ihoa superhedelmien upealla cocktaililla. Hoito sekä rentouttaa että virkistää kehoa ja aisteja vitamiineja tulvillaan olevien vaikuttavien aineidensa ja upeiden tuoksujensa avulla.

49€

Pikahoito: loistoa ja energiaa antava hoito superhedelmillä 20min

Payot

Nopeavaikutteinen hoito väsyneelle ja stressaantuneelle iholle My Payot -voidenaamiolla. Iho on hoidon jälkeen loistava, kosteutettu ja terve.

20€

Kuona-aineita poistava, ihon terveen ilmeen ja loiston palauttava kasvohoito 75min

Payot

Hoito nostaa ihon tärkeiden funktioiden toimintatasoa ja parantaa ihon loistoa. Tuloksena on täydellisen kirkas ja yhtenäinen väri. Hoitonaamiossa olevat magneetit auttavat tehostamaan verenkiertoa ja uusien ihosolujen tuotantoa. Erikoishoitonaamion poistoon käytetään uudistuksellisia mag- neetteja ja teknisiä otteita.

65€

Hoito miehelle 60min

Payot

Kasvohoito yhdessä 42 askeleen hieronnan kanssa sisältää erityisesti mie- hen iholle valittuja vaikuttavia aineita ja on mahdollisimman rentouttava. Aktiiviset vaikuttavat aineet puhdistavat ihon syvältä, iho on raikas, pehmeä ja kiinteä.

35€

Kollageenikasvohoito 60min

Skeyndor

Hoito parantaa ihon suojakykyä, muuttaa ihon tiheäksi, takaa tarvittavan happitason ja vahvistaa verisuonia. Hoito sisältää kasvokuorinnan merestä tulevalla puhtaalla kollageenilla ja rikastuttavan happinaamion. Sopii herkälle iholle.

49€

Ryppyjä poistava kasvohoito 90min

Skeyndor

Miimisiä ryppyjä poistava ja niitä täyttävä nopeavaikutteinen kasvohoito. Kaksivaiheinen hoito sisältää kuorinnan glykolihapolla yhdessä ryppyjä täyttävän hyaluronihapposeerumin kanssa. Helmi-kuminaamio antaa loistoa, kiinteyttää ja vahvistaa soluja.

69€

Kulmakarvojen muotoilu

5€

Kulmakarvojen värjäys

5€

Ripsien värjäys

5€

Kulmakarvojen ja ripsien värjäys 

 9€

Kulmakarvojen muotoilu ja värjäys, ripsien värjäys 

13€