+372 452 4700 arensburg@arensburg.ee Lossi 15, Kuressaare

Vartalokuorinta aromaattisella kuorinta-aineella ja harvinaisilla mausteilla 20min

Cinq Mondes

Indonesiasta kotoisin oleva kuoriva kauneusrituaali, joka on saanut inspi- raatiota syvään juurtuneesta tavasta uudistaa vartalon ihoa Jaavan saaren mausteilla. Nerokkaan kuorinta-aineen resepti sisältää mausteiden ja merisuolan sekoitusta. Herätä kehosi energia ja salli itsellesi satiinia muistuttava sileä iho.

29€

Ranskanpolynesialainen vartalokuorinta noni- ja Monoi-öljyllä 20min 

Cinq Mondes

Ranskan Polynesiasta kotoisin oleva vartalon ihoa kuoriva rituaali noni-puun hedelmällä ja Tahitin Monoi-öljyllä. Eksoottinen ihoa nuorentava koostumus sopii kaikille ihotyypeille. Se palauttaa ihon pinnan, nopeuttaa ihosolujen uudistumista ja virkistää myös henkisesti. Hoito sopii täydellisesti ennen rentouttavaa ranskanpolynesialaista hierontaa, jonka tuloksena vaikuttavien aineiden imeytyminen ihoon paranee 30 %.

29€

Vartalon ihoa puhdistava ja kuoriva hoito perinteisellä mustalla saippualla 20min

Cinq Mondes

Pohjoisafrikkalaisen Beldi-saippuan muinainen resepti kuorii ihoa syvältä ja palauttaa yhdessä rituaaliin kuuluvan erityisen kuorivan Kassa Mittkäsineen kanssa silkkisen ihon.

29€

Balin saaren vartalokuorinta papaijasoseella 20min 

Cinq Mondes

Eksoottisen raikas ja rakenteeltaan mehukas ja hellä kuorinta-aine puhdis- taa ihoa ja palauttaa sen päivittäisen kauneuden. Herkullisen tuoksuinen sose kiillottaa ihoa ja tuo esiin sen kauniin loiston. Tämä vartalokuorinta sopii erinomaisesti ennen rentouttavaa balilaista hierontaa, jonka tuloksena vaikuttavien aineiden imeytyminen ihoon paranee 30 %.

29€

Puhdistava ja kuona-aineita poistava vartalokääre Rhassoul-savella 20min 

Cinq Mondes

Pohjois-Afrikasta kotoisin oleva muinainen kauneusrituaali Rhassoul-savella on hoito, joka puhdistaa ihoa syvältä ja poistaa kuona-aineita. Tämä luonnol- linen marokkolainen savi kiinteyttää ihoa ja antaa silkkisen sileyden. Tämä rituaali sopii turkkilaisen saunan puhdistavan ja kuorivan perinteisellä must- alla saippualla tehtävän hoidon jälkeen.

29€

Hoikentava ja muotoileva Udvartana Ayurveda -rituaali 50min

Cinq Mondes

Vuosituhansia vanha Intiasta kotoisin oleva vartalohoito sisältää nestettä poistavia hierontatekniikoita. Se taistelee ”pehmeää” selluliittia jaloissa, lan- teilla ja olkavarsissa. Hierontaa edeltää lämmin vartalokääre, joka maksimoi kuona-aineiden poiston ja parantaa vaikuttavien aineiden imeytymistä.

55€

Hoikentava ja kiinteyttävä brasilialainen rituaali 60min 

Cinq Mondes

Hoikentava vartalohoito on saanut inspiraatiota brasilialaisesta rituaalista, joka kiinteyttää ja muokkaa kofeiinin avulla. Kofeiinin voimakas hoikenta- va vaikutus ja ainutlaatuinen rullaava ja vaivaava hierontatekniikka auttaa taistelemaan ”kovaa” selluliittia vatsassa, lanteilla, jaloissa ja olkavarsissa. Hierontaa seuraa kiinteyttävä ja puhdistava vartalokääre.

55€

Ylellinen hoito rinnoille 60min 

Forlle’d

Hoito, jonka aikana marokkolainen vulkaaninen savi, pullulaani ja merilevät nostavat ja parantavat rintojen muotoa. Hoidossa käytettävillä uutteilla on stressiä vähentävä, antimutageeninen ja antioksidatiivinen vaikutus. Hoidon tuloksena on pitkäaikainen kiinteytyminen, (jatkuvan hoitokuurin tapauksessa) rintojen muodon paraneminen ja ihon kimmoisuuden ja sileyden suureneminen.

59€

Ioniterapeuttinen selluliittihoito 85min

Forlle’d

Kiinteyttävä, detox-vaikutus, hoikentava ja selluliittia vähentävä hoito vatsan, pakaroiden, lanteiden ja jalkojen alueelle. Iho on hoidon jälkeen silkkisen sileä, kiinteytetty.

69€

Elvyttävä safiirivartalohoito 90min

Skeyndor

Elvyttävä ja kosteuttava hoito, joka pehmentää ja rentouttaa lihaksia ja luo tyytyväisyyttä. Hoidon aloittaa luonnollinen Salies de Bearnin koko vartalon kuorinta termisellä suolalla. Sen jälkeen voit nauttia virkistävästä kylvystä, jossa mineraaliaineiden ja veden yhteisvaikutus avaa kehosi ja mielesi täydelliselle jännitteitä vapauttavalle ja ihoa hellivälle safiirikäärerituaalille. Aidolla safiirijauheella on voimakkaasti stressiä poistava ja ihoa hellivä vaikutus. Sitten annetaan puolijalokivien vaikuttaa - jokaista tsakraa vastaava kivi tasapainottaa ja vapauttaa sinne kerääntyneestä jännitteestä.

69€

Vartalohoito suklaakääreellä 75min

Todella herkkä ja nautittava hoito suklaata rakastaville!

Suklaakäärehoito yhdessä kuorinnan ja hieronnan kanssa. Syvästi ihoa kosteuttava ja ravitseva, lisäksi myös selluliittia estävä. Sileä, pehmeä suk- laakääre hoitaa ja hellii kehoa ja herättää aistit tarjoten todellisen aistillisen hyvinvoinnin.

Kaakao edesauttaa endorfiinien tuotantoa. Ne pystyvät tietyssä pitoi- suudessa aktivoimaan luonnollisen rasvanpolton. Endorfiinit ovat myös tunnettuja onnellisuusmolekyyleinä aiheuttaen rakastumiseen verrattavissa olevan tunteen, stimuloiden aisteja, vähentäen jännitteitä ja antaen tyy- tyväisyyden tunteen.

55€

Hoikentava hoito 90min

Vartalohoito, joka muuttaa kehosi muotoja ja vähentää selluliittia. Kääre sisältää erilaisia mikronisoituja merileviä, yhdessä hieronnan kanssa teho- kas selluliittia estävä vaikutus. Runsaassa kääreessä on runsaasti mikroele- menttejä ja jodia, jotka palauttavat kehon oman tasapainon ja eliminoivat rasvaa ja kuona-aineita luonnollisella tavalla.

59€

Virkistävä hoito 75min

Puhdistava, rentouttava ja verenkiertoa piristävä merilevähoito. Sopii myös raskaana oleville! On erittäin hyvä kosteuttava hoito kuivalle iholle.

48€

Hellävarainen hoito raskaana oleville 75min

Alkaa hellällä hieronnalla, jota seuraa vartalon kuorinta. Sen jälleen rentout- tava hieronta, jonka jälkeen koko keholle levitetään herkullinen kaakaovoid- enaamio, joka muuttaa ihon kimmoisaksi ja auttaa välttämään synnytyksen jälkeisten arpien syntymistä. Samaan aikaan kun naamio vaikuttaa vartaloon, saavat kasvot kiinteyttävän hoidon ja kuorinnan sekä hellän hieronnan seerumilla ja voitella.

55€

Hoito mutakääreellä 60min

Hoito kipeille lihaksille ja nivelille yhdessä selkähieronnalla ja lämpimällä mutakääreellä. Muta hoitaa kroonisia nivelsairauksia ja psoriasista, lievittää kipuja, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja solujen uudistumista. Mutahoito poistaa kehosta ylimääräistä nestettä ja kuona-aineita.

39€